Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παιδικές εφαρμογές για tablet

Παιδικές εφαρμογές για tablet
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Android, Apple iOS, Tablet,

Οι παρακάτω εφαρμογές που θα σας παρουσιάσουμε είναι για τα μικρά σας τα παιδάκια που δεν αφήνουν το tablet από τα χέρια τους!

Write it versus: The pen is mkightier than the sword
IOS

Write-It-Versus-Words

Με αυτή την εφαρμογή, τα μικρά μας τερατάκια, θα μπορούν να δημιουργήσουν ιστορίες χρησιμοποιώντας λέξεις, χαρακτήρες και τίτλους. Για να πάρουν βραβεία και να σημειώσουν υψηλή βαθμολογία θα πρέπει οι αφηγήσεις να είναι αρκετά δημιουργικές.

Sock puppets
IOS

sock4

Σίγουρα θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους μιας και δίνει την δυνατότητα της ηχογράφησης της φωνής τους και την αναπαραγωγή της από όποια μαριονέτα αυτά επιλέξουν και από όποιο περιβάλλον προτιμούν.

Monkey Preschool Lunchbox
IOS και ANDROID

mp

Έξι διαφορετικά εκπαιδευτικά παιχνίδια θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Μέσα από αυτά θα μάθουν τα φρούτα, τα χρώματα και τους αριθμούς.

Animals for Tots
IOS

mz

Αυτή την εφαρμογή την αγάπησαν οι γονείς όλου του κόσμου γιατί μαθαίνει στους λιλιπούτειους γκατζετάκηδες τις φωνές και τις συνήθειες των ζώων. Διατίθεται σε επτά διαφορετικές γλώσσες και δίνει τη δυνατότητα ηχογράφησης της φωνής του ίδιου του παιδιού.

Toca Kitchen
ANDROID

16

Γονείς και παιδιά μπορούν να επιλέξουν τροφές, να τις συνδυάσουν σε γεύματα, να μαγειρέψουν, να μάθουν τους σωστούς συνδυασμούς. Υπάρχουν δώδεκα διαφορετικά υλικά που μπορούν να προετοιμαστούν με 180 διαφορετικούς τρόπους.

Σχετικά άρθρα