Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος με τη… ξεβράκωτη γυναικεία ομάδα ποδηλασίας της Κολομβίας

Σάλος με τη… ξεβράκωτη γυναικεία ομάδα ποδηλασίας της Κολομβίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κολομβία, Ποδηλασία, Τοσκάνη,

Η πραγματικά πρωτοφανής στολή που φόρεσαν οι ποδηλάτισσες της Κολομβίας, στο γύρο της Τοσκάνης το Σάββατο, ξεσήκωσε πλήθος… αντιδράσεων διότι, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, φαίνεται σαν τα κορίτσια όχι απλώς να μην φοράνε εσώρουχα αλλά και να αφήνουν ακάλυπτη την ηβική περιοχή.

Βεβαίως, πριν τα πάθετε τα εγκεφαλικά, σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για οφθαλμαπάτη, καθώς η ηβική περιοχή δεν είναι πραγματική αλλά τμήμα της στολής. Ωστόσο, ακόμα και έτσι, οι αντιδράσεις ήταν και είναι εύλογες…

Ο Μπράιαν Κούκσον (Brian Cookson), πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) περιέγραψε ως «απαράδεκτη» την εμφάνιση της γυναικείας ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή υποσχέθηκε να επιληφθεί ο ίδιος του θέματος.

Πολλοί κορυφαίοι αναβάτες επέκριναν τη… ας την πούμε στολή της ομάδας, καθώς και το γεγονός ότι η αναβάτριες δέχθηκαν να φορέσουν να τη φορέσουν και να εμφανιστούν έτσι σε αγώνες.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2008, Νικόλ Κουκ (Nicole Cooke), δήλωσε: «Αυτό μετατρέπει το άθλημα σε ένα παρατράγουδο. Κορίτσια, σταθείτε στο ύψος σας – Πείτε όχι!».

gimnes

Η Κάθριν Μπερτίν (Kathryn Bertine), ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Le Tour Entier, που βοήθησε να οργανθεί ο γύρος της Τοσκάνης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, είπε ότι δεν θα πρέπει να κάνει ο κόσμος retweet τη σχετική εικόνα. «Σκόπιμα δεν αναπαράγουμε στα κοινωνικά δίκτυα τη φωτογραφία της κολομβιανής ομάδας. Παρακαλούμε την UCI να παρέμβει» έγραψε η ίδια.

Ο Cookson, ο οποίος ανέλαβε ως πρόεδρος της UCI πέρυσι, απάντησε: «Για όλους όσοι έθεσαν το θέμα των στολών της ομάδας των γυναικών της Κολομβίας, σχετικά με την υπόθεση απαντούμε: Είναι απαράδεκτη και πέρα από κάθε πρότυπο της ευπρέπειας».

Σχετικά άρθρα