Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βασίλης Τοροσίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Βασίλης Τοροσίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Τοροσίδης, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Ο Βασίλης Τοροσίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ύστερα από 5,5 χρόνια παρουσίας στη Seria A και την ιταλική εμπειρία που έζησε.

Λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση της απόκτησης του Γιασίν Μεριά, η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι και ο Βασίλης Τοροσίδης εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας, ανεβάζοντας φωτογραφία του στο Twitter, με σχόλιο «Καλώς ήρθες σπίτι σου Βασίλη!».

Ο 33χρονος Τοροσίδης είχε πολύ καλή θητεία στους «ερυθρόλευκους» στο διάστημα Ιανουάριος 2007 – Ιανουάριος 2013, οπότε και είχε μεταγραφεί στη Ρόμα.

Στους «τζιαλορόσι» έμεινε από τον Ιανουάριο του 2013 έως το καλοκαίρι του 2016 και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Μπολόνια, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, ενώ πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τους «ροσομπλού».

«Όταν είχα φύγει το 2013, είχα πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Επιστρέφω. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο και πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος για να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όπως του αξίζει», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός στο Olympiacos TV .

Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας; «Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω στον κόσμο είναι να αγαπά και να αγκαλιάζει την ομάδα, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι δίπλα μας.

Σίγουρα η χρονιά που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν, γιατί η ομάδα έχει θέσει ξανά υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί».

Σχετικά άρθρα