Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παίκτες Κροατίας κατά πολιτικών: Η χώρα μας διοικείται από εγκληματική οργάνωση- Μείνετε μακριά μας

Παίκτες Κροατίας κατά πολιτικών: Η χώρα μας διοικείται από εγκληματική οργάνωση-  Μείνετε μακριά μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Εθνική Κροατίας, Κροατία, Ποδόσφαιρο,

Aνοικτή επιστολή – καταπέλτης για τους πολιτικούς της Κροατίας από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας.

Απαιτούν από όλους τους πολιτικούς να μην καπηλευτούν την επιτυχία τους για προβολή και να μείνουν μακριά από κάθε Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Τέλος, ενημερώνουν ότι το πριμ της FIFA που φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ θα πάει σε ιδρύματα για φτωχά παιδιά που ζουν δύσκολα εξαιτίας της κατάστασης στην χώρα.

Αποσπάσματα της επιστολής:

«Η Κροατία είναι η πιο φτωχή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μια χώρα που διοικείται από κακούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι μέλη μιας οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματική. Η κατάσταση στη χώρα είναι τέτοια που σύντομα θα είναι ανυπόφορη.

Για το λόγο αυτό ζητούμε από τους πολιτικούς και όλους τους εκπροσώπους των αρχών που έχουν οδηγήσει τους κατοίκους στη μιζέρια, τη φτώχια και την απελπισία, να μείνουν μακριά από την εθνική ομάδα. Δεν είστε καλοδεχούμενοι στα αποδυτήρια, δεν θέλουμε να φωτογραφηθούμε μαζί σας και δεν θέλουμε να έχουμε κάποια χειραψία μαζί σας. Εσείς είστε οι υπεύθυνοι που η Κροατία είναι η πιο φτωχή ευρωπαϊκή χώρα. Υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν για ύπνο πεινασμένα, επειδή οι άνεργοι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν ένα γεύμα.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε την απόφασή μας και να μην φορέσετε τις ποδοσφαιρικές μας φανέλες, αλλά και να μην χρησιμοποιήσετε τις επιτυχίες μας για την δική σας προβολή. Αν το κάνετε θα είναι σαν να υποβαθμίζετε την αξία της δουλειά μας και τα επιτεύγματά μας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ ενημερώνουμε πως όλα τα χρήματα από το Παγκόσμιο Κύπελλο θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Έτσι θα χρηματοδοτηθούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές, για παιδιά που δεν έχουν δει ποτέ την Αδριατική θάλασσα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε.

Βρίσκονται στην καρδιά και τις σκέψεις μας».

Σχετικά άρθρα