Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Γκάζια» Γιαννακόπουλου: Αν χάσετε το πρωτάθλημα από αυτόν τον Ολυμπιακό φεύγετε όλοι

«Γκάζια» Γιαννακόπουλου: Αν χάσετε το πρωτάθλημα από αυτόν τον Ολυμπιακό φεύγετε όλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μπάσκετ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός,

Η απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που απέφερε την ήττα και την απώλεια του πλεονεκτήματος της έδρας, οδήγησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη προπόνηση των «πράσινων» τη Δευτέρα.

Μαινόμενος ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού», καθώς ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίτλο σε μία χρονιά μετά από 22 χρόνια, έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, ενώ στην ομιλία του προς αυτούς δε δίστασε να τους υπογραμμίσει με νόημα ότι… «Δεν σας είπε κανείς τίποτα που αποκλειστήκατε από ΑΕΚ και Ρεάλ, αν όμως χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίες, τότε να φύγετε όλοι».

Η ομιλία Γιαννακόπουλου στους παίκτες:

«Ο Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο. Δεν είναι δυνατό να είστε αυτοί που θα συνδέσετε το όνομά σας με το τέλος αυτού του σερί στην ιστορία του συλλόγου. Αποκλειστήκατε στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αποκλειστήκατε από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, τη Ρεάλ, δεν σας είπε κανείς τίποτα. Δεν είναι δυνατόν, όμως, να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας!

Να σηκωθείτε να φύγετε όλοι, αν το καταφέρετε αυτό! Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να μην κάνετε έστω ένα φάουλ στον τελικό, αυτό δείχνει τη διάθεσή σας, δείχνει πολλά… Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από κατάκτηση ομαδικών τίτλων και όχι ατομικές διακρίσεις. Δεν αρκεί να γράφετε στην στατιστική πόντους, ασίστ. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει τίτλους… ».

Σχετικά άρθρα