Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγχαρητήρια του Αντώνη Σαμαρά στην Εθνική Ελλάδος

Συγχαρητήρια του Αντώνη Σαμαρά στην Εθνική Ελλάδος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Ανδριανός, Εθνική Ελλάδος, Μουντιάλ, Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, Ποδόσφαιρο,

«Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για την εθνική μας ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κόστα Ρίκα.

Από πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός υπογράμμισε την «αξιοπρεπέστατη και πλήρως επιτυχημένη παρουσία της ομάδας μας σε ολόκληρη την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας».

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και το επιτελείο του, σε όλα τα μέλη της αποστολής, γιατί κατάφεραν έναν πρωτόγνωρο άθλο: να προκριθεί η Ελλάδα στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και να φτάσει μία ανάσα από τους προημιτελικούς» είπε ο κ. Ανδριανός και έδωσε με τη σειρά του συγχαρητήρια στους διεθνείς, για το ήθος που επέδειξαν στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για την επιστολή τους με την οποία ζητούν αντί του πριμ να κατασκευαστεί προπονητήριο.

«Η θετική ανταπόκριση του ίδιου του πρωθυπουργού σ’ αυτό το αίτημα είναι εγγύηση πως η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσουν οι εθνικές μας ομάδες αυτή την πολύτιμη υποδομή, ώστε η φετινή επιτυχία να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύντομα να πανηγυρίσουμε νέες, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες», κατέληξε ο υφυπουργός Πολιτισμού.

Σχετικά άρθρα