Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Καραγκούνης: Πρέπει να είμαστε περήφανοι, τα δώσαμε όλα

Γ. Καραγκούνης: Πρέπει να είμαστε περήφανοι, τα δώσαμε όλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Καραγκούνης, Εθνική Ελλάδος, Μουντιάλ, Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, Ποδόσφαιρο,

Όχι μόνο οι παίκτες αλλά και όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε περήφανοι δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος Γιώργος Καραγκούνης μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα, που είναι και ο επίλογος της καριέρας του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

«Δεχτήκαμε το γκολ σε σημείο που ανεβάζαμε την απόδοσή μας και κάπου χάσαμε την ισορροπία μας. Μετά την αποβολή κυριαρχήσαμε, πιέσαμε, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στην παράταση. Ο αντίπαλος δεν έκανε άλλη φάση. Στα πέναλτι όλα είναι μοιρασμένα. Ο πιο τυχερός κερδίζει, δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Καραγκούνης και επεσήμανε:

«Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί τα δώσαμε όλα. Κρίμα που δεν πανηγύρισαν όλοι οι Έλληνες. Το ξέραμε ότι όλη η Ελλάδα ήταν μαζί μας. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει κι αυτά. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σήμερα. Θα θέλαμε να περάσουμε. Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Τα δώσαμε όλα και πρέπει όλα τα παιδιά να είναι περήφανοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η Εθνική μεγάλωσε σε αυτό το τουρνουά. Τα νέα παιδιά πήραν εμπειρίες. Ευχόμαστε να μην σταματήσουν οι επιτυχίες»

Σχετικά άρθρα