Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιστολή των διεθνών μας στον Αντώνη Σαμαρά: Δεν θέλουμε λεφτά, θέλουμε γήπεδο!

Επιστολή των διεθνών μας στον Αντώνη Σαμαρά: Δεν θέλουμε λεφτά, θέλουμε γήπεδο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εθνική Ελλάδος,

Επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά απέστειλαν οι 23 διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, με την οποία ζητούν την παραχώρηση έκτασης για την κατασκευή προπονητικού κέντρου της Εθνικής Ελλάδος.

«Δεν θέλουμε έξτρα πριμ, δεν θέλουμε λεφτά. Παίζουμε μόνο για την Ελλάδα και το λαό της. Αυτό που θέλουμε είναι να υποστηρίξετε την προσπάθεια για την εύρεση-παραχώρηση εδαφικής έκτασης για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου που θα στεγάσει μια για πάντα την Εθνική μας ομάδα», αναφέρει η επιστολή που φέρει τις υπογραφές και των 23 παικτών, όπως διαβάζουμε στο sport-fm.gr.

Εδώ και καιρό, η ομοσπονδία έχει ζητήσει το παραχωρητήριο έκτασης,  όμως πλέον οι διεθνείς είναι αποφασισμένοι να βγουν μπροστά, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και μετά το Μουντιάλ να τρέξουν οι εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΑΜΠΕ, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου και τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε σύντομα η Εθνική Ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει.

Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση που έχει συνάψει η ΕΠΟ με τη διοίκηση του Αγίου Κοσμά ολοκληρώνεται στα τέλη του 2015 και γι’ αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ανεύρεσης του νέου προπονητικού κέντρου της «γαλανόλευκης».

Σχετικά άρθρα