Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιαννακόπουλος κατά Μπερτομέου: Εκεί κατάντησες το μπάσκετ αποτυχημένε και άχρηστε υπάλληλε

Γιαννακόπουλος κατά Μπερτομέου: Εκεί κατάντησες το μπάσκετ αποτυχημένε και άχρηστε υπάλληλε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ευρωλίγκα, Μπάσκετ, Παναθηναϊκός,

Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του μετά το τέλος της αναμέτρησης Ρεάλ-Παναθηναϊκός καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του ισχυρού άντρα της Eυρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου.

«Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του», ανέφερε και συνέχισε: «Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε», για να κλείσει τη δήλωσή του λέγοντας:

«Όπως έχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειών μας εντός αγωνιστικού χώρου, εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε απο αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολιγκα».

Αναλυτικά η δήλωση Γιαννακόπουλου:

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την νίκη της σήμερα.

Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί και καταλαβαίνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η διοργάνωση δεν κρίνεται εντός γηπέδου. Όποιος ακόμα και μετά το σημερινό δεν το βλέπει ή βλάκας είναι ή στημένος.

Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του.

Εκτός του ότι επί χρόνια φωνάζουμε διότι κανείς δεν μας λέει που πάνε τα λεφτά των χορηγών, της χρήσης εικόνας των σημάτων και των αθλητών, τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και το γιατί μετά απο τόσα χρόνια τα έσοδα των ομάδων απο την… εκπληκτική του διαχείριση ειναι πενιχρά, τώρα πια, την τελευταία διετία έχουμε σχεδόν σε όλους τους αγώνες πρωταγωνιστή κάποιον άγνωστο διαιτητή.

Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε.

Όπως εχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειων μας εντός αγωνιστικού χώρου εαν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε απο αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολίγκα».

Σχετικά άρθρα