Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτός Ευρώπης για τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός

Εκτός Ευρώπης για τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Εκτός Ευρώπης για τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός. Oριστική είναι η ποινή που επέβαλε το δικαστικό τμήμα του σώματος οικονομικού ελέγχου των ευρωπαϊκών συλλόγων στο ‘τριφύλλι” λόγω οφειλών που είχε προς ποδοσφαιριστές εργαζόμενους και άλλους συλλόγους.

«Το δικαστικό συμβούλιο επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός αποκλείεται από τη συμμετοχή του στην επόμενη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA στην οποία κατά τ’ άλλα θα προκρινόταν για τις επόμενες τρεις χρονιές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η UEFA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, η «πράσινη» ΠΑΕ δεν τήρησε την προθεσμία της 1ης Μαρτίου μέχρι την οποία έπρεπε να αποδείξει ότι ήρθε σε συμφωνία με πιστωτές της.

Όπως σημειώνει το Eurosport, η UEFA έκρινε τον περασμένο Δεκέμβριο ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραβίασε το οικονομικό Fair Play λόγω απλήρωτων οφειλών και της επεβλήθη πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ.

Το πρόστιμο ανεστάλη εν όψει της τελικής προθεσμίας της 31ης Μαρτίου, εντός της οποίας η ΠΑΕ καλείτο να αποδείξει ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία με τους πιστωτές της, κάτι που δεν έγινε.

Σχετικά άρθρα