Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

FIFA: Ορατός ο κίνδυνος για Grexit

FIFA: Ορατός ο κίνδυνος για Grexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIFA, ΕΠΟ | Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία,

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτή την κατάσταση επιτείνει η άποψη που έχει διαμορφώσει ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης τον οποίο έχει ορίσει η Παγκόσμια Συνομοσπονδία για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο Αυστριακός αξιωματούχος είχε συζητήσεις στη χώρα του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, ο οποίος του παρουσίασε μια σειρά από πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει προς εκτόνωση της κατάστασης που δημιουργήθηκε με τα τελευταία γεγονότα.

Ο κ. Χούμπελ εξέφρασε δυσαρέσκεια για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την καθυστέρηση στις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και την αμηχανία με την οποία η ΕΠΟ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα.

Ο παράγοντας της FIFA φέρεται απογοητευμένος και αυτό είναι πολύ πιθανό να αποτυπωθεί στην έκθεσή του προς την Παγκόσμια Συνομοσπονδία, με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και θα είναι ραγδαίες, καθώς ο κ. Χούμπελ θα αποστείλει την έκθεση ενδεχομένως και αύριο (29/3).

Σχετικά άρθρα