Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα – Δεκτές οι δεσμεύσεις Βασιλειάδη

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα – Δεκτές οι δεσμεύσεις Βασιλειάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βασιλειάδης, Ποδόσφαιρο,

Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα αποφάσισε τη Δευτέρα να κάνει δεκτούς τους όρους που είχε θέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανοίγοντας το δρόμο για να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε το τριήμερο 31 Μαρτίου-2 Απριλίου να διεξαχθεί η αναβληθείσα 26η αγωνιστική, ενώ πιθανότατα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνει η εκκρεμής αναμέτρηση της 25ης ημέρας, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στο Δ.Σ από πλευράς Superleague στο συμβούλιο βρέθηκαν ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Γιώργος Στράτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν στη σύσκεψη ο Γιάννης Βρέντζος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, o αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Παύλου, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς και ο εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Από πλευράς ΠΑΟΚ στην Super League βρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης ενώ την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Για τον Παναθηναϊκό παρευρέθηκε στον συνεταιρισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης.

Επίσης παρόντες ήταν ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου Μάκης Μπελεβώνης. Επίσης ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Χρήστος Δάρας, ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο αντιπρόεδρος του Λεβαδειακού, Λάμπρος Μπαλόκας, ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Λαμίας, Σάκης Τσικνής.

Τέλος εκεί ήταν εκπροσωπώντας την ΑΕΛ ο αντιπρόεδρος και Δ/Σ Σωτήρης Μάρκου και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31 Μαρτίου

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός – Ολυμπαικός

Κυριακή 01 Απριλίου

Πανιώνιος – Ξάνθη

Κέρκυρα – Λαμία

Απόλλων Σμύρνη – Λάρισα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 02 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς.

Σχετικά άρθρα