Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο Eπεισόδιο Καραπαπά – Γκαγκάτση: Θα σε ξεβρακώσω λαθρεμποράκι- Ξεφτίλες καταστρέψατε το ποδόσφαιρο

Απίστευτο Eπεισόδιο Καραπαπά – Γκαγκάτση: Θα σε ξεβρακώσω λαθρεμποράκι- Ξεφτίλες καταστρέψατε το ποδόσφαιρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραπαππάς, Ποδόσφαιρο,

Eπεισοδιακό είναι το διοικητικό συμβούλιο της Superleague που διεξάγεται αυτή την ώρα, με τον Κώστα Καραπαπά να εξαπολύει επίθεση κατά του Μάκη Γκαγκάτση.

«Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες, τσουτσέκι, και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδώ να γραφτούν για να ξέρουν ποιος είσαι.

“Κάνετε μπουρδέλο τη διαδικασία με επτά άτομα”

Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχθείς, θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους, λαθρεμποράκι», του είπε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του απαντάει: «Εσύ με ποιο δικαίωμα είσαι εδώ μέσα; Κάνετε μπουρδέλο τη διαδικασία με επτά άτομα»!

Ακολούθως η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο, με τον Καραπαπά να του λέει: «Σήκω και πάμε έξω ρε τσουτσέκι», για να πάρει την απάντηση «έρχομαι ρε σαπιοκοιλιά, έμπορε»!

Οι δυο τους μάλιστα πράγματι πήγαν να κατευθυνθούν εκτός της αίθουσας του Δ.Σ., ωστόσο τους σταμάτησαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Αφού έγινε αυτό όμως και τους χώρισαν, η ένταση συνεχίστηκε: «Εδώ στην Αθήνα δεν τα λες αυτά που έλεγες πάνω. Ότι θα μας σκοτώνατε έλεγες», ανέφερε ο Καραπαπάς, με τον Μάκη Γκαγκάτση να απαντάει: «Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο».

Σχετικά άρθρα