Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μουντιάλ: Επεισόδιο στην Εθνική μεταξύ Μανιάτη και Τζαβέλλα

Μουντιάλ: Επεισόδιο στην Εθνική μεταξύ Μανιάτη και Τζαβέλλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Τζαβέλλας, Εθνική Ελλάδος, Μουντιάλ,

Έντονη λογομαχία είχαν οι διεθνείς μας Μανιάτης και Τζαβέλλας , μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης της Εθνικής, παραμονές του αγώνα με την Ιαπωνία που είναι ο πλέον καθοριστικός για το μέλλον της «γαλανόλευκης» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αφορμή στάθηκαν κάποιες παρατηρήσεις του Γιάννη Μανιάτη, που εκνεύρισαν τον Γιώργο Τζαβέλλα και παρ ολίγον το επεισόδιο να πάρει διαστάσεις, αν δεν επενέβαιναν οι συμπαίκτες τους Καραγκούνης και Κονέ .

Πάντως σήμερα οι Έλληνες διεθνείς εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιχειρούν να υποβαθμίσουν το επεισόδιο , χωρίς όμως να αρνούνται ότι πράγματι υπήρξε ένταση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση ανακοίνωση:

«Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:

Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα».

Σχετικά άρθρα