Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αλήθεια για τον Μίκαελ Σουμάχερ – Τι αποκάλυψε η μάνατζερ του

Η αλήθεια για τον Μίκαελ Σουμάχερ – Τι αποκάλυψε η μάνατζερ του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μίκαελ Σουμάχερ, Φόρμουλα 1,

Η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’Equipe» ετοίμασε στην αλλαγή της χρονιάς ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 συμπλήρωσε πριν λίγες ημέρες τέσσερα χρόνια στο κρεβάτι του πόνου μετά το ατύχημα που είχε σε χιονοδρομικό κέντρο στις γαλλικές Άλπεις και του προκάλεσε σοβαρούς κρανιοεγκεφαλικούς τραυματισμούς. Από τότε διαρρέουν ειδήσεις μόνον με το σταγονόμετρο για την πορεία της υγείας του, δίνοντας έτσι τροφή σε διάφορες φήμες.

Η μάνατζερ του Γερμανού πρώην πιλότου, Ζαμπίνε Κεμ, αποκάλυψε τώρα σε συνέντευξή της στη «L’Equipe» τον λόγο αυτού του ιδιότυπου εμπάργκο πληροφόρησης και ενημέρωσης των φίλων του Σουμάχερ.

Όπως δήλωσε η Κεμ, ο Σούμι της είχε εκφράσει λίγες ημέρες πριν το τραγικό ατύχημα τη μεγάλη επιθυμία του, να εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα.

Η μάνατζερ δήλωσε συγκεκριμένα στη γαλλική εφημερίδα, ότι «μου είπε: μην μου τηλεφωνήσεις, για να σχεδιάσουμε πράγματα, θα εξαφανιστώ» και πρόσθεσε ότι «αυτή ήταν η κρυφή επιθυμία του. Γι αυτόν τον λόγο δεν ανακοινώνω τίποτα».

Η L’Equipe αναφέρει στο αφιέρωμα, ότι ο Σουμάχερ είχε περιορίσει πολύ τον κύκλο των φίλων του μετά το τέλος της καριέρας του, εξαιτίας αυτής της επιθυμίας του για ηρεμία.

Σε αυτούς τους λίγους, έμπιστους φίλους περιλαμβάνονταν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA, Ζαν Τοντ, ο Ρος Μπρον και ο κορυφαίος Γάλλος χειρουργός Ζεράρ Σαγιάν. Μάλιστα, η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε να αναλάβει ο Σαγιάν την θεραπεία του Σουμάχερ μετά το ατύχημά του.

Ο άνθρωπος που έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους στη Formula 1, βρίσκεται πλέον κατάκοιτος στη βίλα του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, σε ένα δωμάτιο που έχει διαμορφωθεί σε υπερσύγχρονο θάλαμο νοσοκομείου. Μακάρι, να γίνει το 2018 ένα θαύμα και να καταφέρει να αποκτήσει πάλι την υγεία του!

Σχετικά άρθρα