Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκη κορυφής για τον Ολυμπιακό 3-1 τον Απόλλωνα

Νίκη κορυφής για τον Ολυμπιακό 3-1 τον Απόλλωνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Ο Ολυμπιακός σημείωσε δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο στάδιο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε -έστω και προσωρινά- (η ΑΕΚ παίζει αύριο με τον Λεβαδειακό) στην κορυφή της κατάταξης με 26 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 14η θέση με 11β.

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 23΄ με τον Ελμπάζ, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 31΄ με τον Ελαμπντελαουί και να πάρουν το προβάδισμα στο 80΄ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος σκόραρε και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Ο Ανσαριφάρντ ήταν σαφώς ο παίκτης του αγώνα, αφού μπήκε στο 62΄ και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και γυρίσει το ματς για την ομάδα του. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός έχει την κορυφαία επίθεση στο πρωτάθλημα (27) , αλλά και την 4η χειρότερη άμυνα, αφού έχει δεχθεί 15 τέρματα.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία (46΄ Ένχελς), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά (66΄ Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (62΄ Ανσαριφάρντ).

Απόλλων (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Κύργιας, Ντάσιος, Κούρος, Χουάρες, Κονέ (90΄ Κιταμπαλά), Ανιέτε (84΄ Μενδρινός), Αλμπάνης (71΄ Μαασί), Ελμπάζ.

Σχετικά άρθρα