Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκπληξη: Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κισσαμικό στο Κύπελλο Ελλάδας

Έκπληξη: Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να νικήσει τον  Κισσαμικό στο Κύπελλο Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο Κύπελλο (1-1) με τον Κισσαμικό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τους 7 βαθμούς που συγκέντρωσαν πέρασαν ως πρώτοι από τον 5ο όμιλο, ενώ την 2η θέση πήρε ο Αστέρας Τρίπολης (6β.) χάρις στους 3 που πήρε άνευ αγώνα (Αχαρναϊκό), ενώ αποκλείστηκε ο Κισσαμικός (4β.)

Ο Τάκης Λεμονής επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες του, καθώς άφησε εκτός αποστολής τους Ταχτσίδη, Οφόε, Μποτία, Ρομαό, Προτό, Πάρντο, Φορτούνη, Κούτρη και Σεμπά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 29΄ με κοντινή προβολή του Τζούρτζεβιτς μετά από σέντρα του Ζιλέ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (34΄) ο ίδιος παίκτης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στο δεύτερο μέρος και στο 68΄ έφτασαν στην ισοφάριση μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός πίεσε στη συνέχεια για να πάρει τη νίκη αλλά χωρίς επιτυχία, αν και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων είχε ακόμη ένα δοκάρι με τον Τζούρτζεβιτς.

Σχετικά άρθρα