Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ειδικό στοίχημα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ιταλίας

Ειδικό στοίχημα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ιταλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, ΟΠΑΠ,

Η Εθνική Ιταλίας, μετά από 60 χρόνια, δεν θα πάρει μέρος στην τελική φάση του Μουντιάλ. Η ισοπαλία 0-0 με τη Σουηδία, στον δεύτερο αγώνα μπαράζ κι ενώ είχε προηγηθεί η ήττα της με 1-0 στη Στοκχόλμη, ήταν καταδικαστική.

Ο Τζιάν Πιέρο Βεντούρα, λίγα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό-σοκ από το Μουντιάλ της Ρωσίας, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας και η Ιταλική Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικό στοίχημα για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ιταλίας.

Φαβορί με απόδοση 1,50 για να αναλάβει τη «σκουάντρα ατζούρα» είναι ο ελεύθερος αυτή την περίοδο Κάρλο Αντσελότι. Η συνεργασία του με τη Μπάγερν λύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Μεγαλύτερες είναι οι αποδόσεις για τέσσερις άλλους Ιταλούς προπονητές, οι οποίοι έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δίνει απόδοση 3 κι είναι το δεύτερο φαβορί, παρότι δήλωσε ότι δεν σκέφτεται την Εθνική Ιταλίας και αυτό που τον απασχολεί είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Ρωσίας με τη Ζενίτ.

Ο Αντόνιο Κόντε αποχώρησε από την Εθνική Ιταλίας, μετά το Euro 2106 και ανέλαβε την Τσέλσι, οδηγώντας την στην κατάκτηση της Premier League. Αν ακολουθήσει τον δρόμο της επιστροφής θα πληρώσει 5,50.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει απόδοση 7 για να αφήσει την Γιουβέντους και να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας. Όπως είπε, έχει φιλοδοξία να αναλάβει την Εθνική ομάδα, αλλά μετά από μερικά χρόνια κι όχι τώρα, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη Γιουβέντους.

Το μεγαλύτερο αουτσάιντερ με απόδοση 8 είναι ο γνωστός και από τη θητεία του στην Εθνική μας Ομάδα, τεχνικός της Ναντ, Κλαούντιο Ρανιέρι, που οδήγησε τη Λέστερ, το 2016, στην κορυφή της Αγγλίας. Είναι θετικός στο ενδεχόμενο, αν του γίνει πρόταση, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά τόνισε ότι δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, αφού έχει συμβόλαιο με τη Ναντ.

Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας κάποιο όνομα έκπληξη, γι’ αυτό στο ειδικό στοίχημα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ υπάρχει και η επιλογή «οποιοσδήποτε άλλος προπονητής» με απόδοση 4.

Σχετικά άρθρα