Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-2

Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-2
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ είχαν από ένα ημίχρονο στο μεταξύ τους αγώνα στη Νέα Σμύρνη, που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με το πέναλτι του Κουλούρη στο 41΄ αλλά οι γηπεδούχοι, που έχουν σημειώσει τα 13 από τα συνολικά 15 εφετινά τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στην ανατροπή με τα γκολ των Σπιριντόνοβιτς στο 48ο και Γεσίλ στο 86ο λεπτό, πριν ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάτος.

Ο ΠΑΟΚ επέβαλε γρήγορα το ρυθμό του απέναντι στους «κυανέρυθρους», στους οποίους η απουσία του Μασούντ ήταν εμφανής. Χωρίς τον Ιρανό άσο στη σύνθεσή τους, οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα ψηλά, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να την κυκλοφορήσουν σωστά και κατ΄ επέκταση να δέχονται πίεση από τους παίκτες του Λουτσέσκου και τελικά να δεχτούν και το γκολ με το πέναλτι του Κουλούρη στο 41΄.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα του Πανιωνίου στην επανάληψη, με ανταμοιβή για την πίεση που άσκησε στην περιοχή του Ρέι την ισοφάριση, στο 48ο λεπτό: ο Σαββίδης βρήκε τον Σπιριντόνοβιτς σε θέση μέσα δεξιά στην περιοχή και ο Αυστριακός επιθετικός με ζυγισμένο διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-1, στην πρώτη τελική της ομάδας του!

Οι φιλοξενούμενοι σάστισαν από την εξέλιξη και χρειάστηκε το χρονόμετρο να δείξει το 74ο λεπτό για να κάνουν ευκαιρία στο β΄ ημίχρονο, με τον Κότνικ να αποκρούει την κεφαλιά του Πέλκα, ενώ στο 77΄ σουτ του ίδιου από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ. Στο 86΄ ο Γεσίλ, που είχε μπει αλλαγή μερικά λεπτά πριν, έδωσε προβάδισμα στον Πανιώνιο, αλλά ο Μάτος ισοφάρισε με κεφαλιά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζησαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (69΄ Κάργας), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (77΄ Γεσίλ), Ταπόκο (18΄ Πινιώτης).

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Λέο Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Κάμπος (84΄ Λημνιός), Κρέσπο, Τσίμιροτ (62΄ Πέλκας), Κουλούρης, Μακ (67΄ Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Βιεϊρίνια.

Σχετικά άρθρα