Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην κορυφή της Euroleague ο Ολυμπιακός: “Σάρωσε” 85-59 τον Ερυθρό Αστέρα

Στην κορυφή της Euroleague ο Ολυμπιακός: “Σάρωσε” 85-59 τον Ερυθρό Αστέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Ο Ολυμπιακός… ενεργοποίησε την άμυνα του στην τρίτη περίοδο και χωρίς να… ιδρώσει αύξησε σε 6-2 το ρεκόρ του στην Euroleague, «πιάνοντας» στην κορυφή την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 85-59 του Ερυθρού Αστέρα, για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τους Σέρβους, που «έπεσαν» στο 2-6, να είναι ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο.

Σταθερή αξία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος πρωταγωνίστησε και απόψε με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Χόλις Τόμπσον με 14 πόντους. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στη… διαβολοβδομάδα της Euroleague (2 στα 2), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο «ερυθρόλευκος» κόσμος να αποθεώσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, μετά τα όσα… ακούστηκαν εις βάρος του από την εντός έδρας ήττα με τον Παναθηναϊκό.

Στα απρόοπτα της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ χτύπησε στον αυχένα, λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Από τον Ερυθρό Αστέρα, που υπέστη την τέταρτη διαδοχική ευρωπαϊκή ήττα του, ξεχώρισε ο Τέιλορ Ρότσεστι με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 47-37, 67-49, 85-59.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μακλίν 9, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 11 (1), Αγραβάνης 3 (1), Μιλουτίνοβ 13, Στρέλνιεκς 9 (1), Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 6 (1), Ρόμπερτς 6 (2), Ουίλτζερ, Τόμπσον 14 (2).

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς): Κέσελ, Ραντίτσεβιτς 2, Ντάνγκουμπιτς 3, Λάζιτς, Αντιτς 9 (3), Ντόμπριτς 4, Φελντέιν 6 (1), Ρότσεστι 20 (4), Λεσόρτ 1, Γιοβάνοβιτς 8, Μπιέλιτσα 6.

Σχετικά άρθρα