Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μάλαγα στο ΣΕΦ 80-75

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μάλαγα στο ΣΕΦ 80-75
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Μάλαγα, Ολυμπιακός,

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τη Μάλαγα και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του, 80-75, σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Euroleague, στην πρώτη εμφάνισή του στο ΣΕΦ, στη διοργάνωση.

Έστω κι αν επέτρεψε στην ισπανική ομάδα να τον απειλήσει στην 4η περίοδο, όταν η Μάλαγα μείωσε στο -3 με 10 πόντους του Μιλοσάβλιεβιτς (επιμέρους σκορ 5-17), οι Ρόμπερτς, Πρίντεζης και Μάντζαρης έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να φύγει δυσαρεστημένη η ομάδα που στην πρεμιέρα είχε κάνει την έκπληξη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενερμπαχτσέ.

Ο Χόλις Τόμπσον (15π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», αλλά το κέρδος για την ομάδα του Πειραιά ήταν η ομαδικότητα, η καλή κυκλοφορία της μπάλας και η ενέργεια που έβγαλε κάθε παίκτης που μπήκε στο παρκέ, αν και τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα.

Μούσλι και Ογκάστιν είχαν διαστήματα υπεροχής στη ρακέτα στο α΄ μέρος, με τους Μιλοσάβλιεβιτς και ΜακΚόλουμ να δίνουν το κέλευσμα για ανατροπή στο β΄, χωρίς αποτέλεσμα όμως για τους Ισπανούς. Μοναδικός απών για τον Ολυμπιακό, ο αρχηγός του Βασίλης Σπανούλης.

Τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Γεωργιανό διεθνή σέντερ, Γκιόργκι Σερμαντίνι για την προσφορά του στους «ερυθρόλευκους» βράβευσε η ΚΑΕ, πριν την έναρξη του αγώνα, με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να του παραδίδει τιμητική πλακέτα.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 37-33, 59-47, 80-75

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): ΜακΛιν 6, Παπαπέτρου 7 (1), Αγραβάνης 2, Μιλουτίνοβ 12, Στρέλνιεκς 5 (1), Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 6 (1), Μάντζαρης 9 (1), Ρόμπερτς 9, Μπόγρης, Τόμπσον 15 (2)

ΜΑΛΑΓΑ (Ζόαν Πλάθα): ΜακΚάλουμ 14 (1), Ντίαθ 3 (1), Σαλίν 1, Ντίεθ, Μιλοσάβλιεβιτς 14 (2), Νέντοβιτς 7, Σερμαντίνι 5, Ογκάστιν 12, Σουάρεθ 7, Μούσλι 12

Σχετικά άρθρα