Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εφτάψυχος: Ο Παναθηναϊκός των εννέα παικτών νίκησε την ΑΕΛ με 2-1

Εφτάψυχος: Ο Παναθηναϊκός των εννέα παικτών νίκησε την ΑΕΛ με 2-1
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάρισα, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Και όμως ο Παναθηναϊκός αντέχει ακόμα! Σε πείσμα των καιρών και παρά τα μύρια όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, ακόμη κι αν βρέθηκε να αγωνίζεται με εννέα παίκτες, το τριφύλλι κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και να φτάσει τους εννέα βαθμούς μετά το 2-1 επί της ΑΕΛ σε ένα ματς γκραν γκινιόλ με απίστευτη εξέλιξη και ακόμα πιο απίστευτο φινάλε!

Το γκολ του Οσκαρ Χίλιεμαρκ στο 93’ έφερε τη λύτρωση στον Παναθηναϊκό και έμελλε να κρίνει ένα ματς με τραγικά διαιτητικά σφάλματα για αμφότερες τις ομάδες, που ουδείς μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη και την κατάληξή του.

Ο Βιγιαφάνες άνοιξε το σκορ στο 50΄με χτύπημα πέναλτι. Οι «πράσινοι» έκαναν κατάθεση ψυχής, δεν παράτησαν το ματς παρότι δέχτηκαν την ισοφάριση όταν έμειναν με δέκα παίκτες (78’ αποβολή Σιλά) και με την τρομερή συμπαράσταση των φίλων τους, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη παρότι από το 84’ έμειναν με εννέα παίκτες (αποβολή Αλτμαν).

Οι συνθέσεις

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες (82’ Αλτμαν), Λουντ (90’ Ρέις), Μολίνς (86’ Μουνιέ).

ΑΕΛ (Ηλ. Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (68’ Περόνε), Λεοζίνιο, Ντέλετιτς (88’ Λαγός), Μασούρας, Ναζλίδης (92’ Γιαννιτσάνης).

Σχετικά άρθρα