Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε την Καλομοίρα να λέει τον Εθνικό Ύμνο σαν το… “I wish you a merry christmas”

Δείτε την Καλομοίρα να λέει τον Εθνικό Ύμνο σαν το… “I wish you a merry christmas”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνική Ελλάδος, Καλομοίρα Σαράντη, Ποδόσφαιρο,

Στο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Νιγηρία, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, έπεσε ο… κλήρος στην Καλομοίρα να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο της χώρας μας πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η ομογενής τραγουδίστρια είπε τον Εθνικό Ύμνο με στυλ και φωνούλα που θύμισε το… “I wish you a merry christmas”, εκτελώντας στην κυριολεξία οποιαδήποτε συγκίνηση προκαλεί το άκουσμα του.

Αναγνωρίζουμε ότι υπήρχε όλη η καλή διάθεση να τιμηθεί η ομογένεια, γι΄ αυτό και επιλέχτηκε η Καλομοίρα, αλλά ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να λέγεται είτε σαν… νανούρισμα, είτε σαν χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι, είτε σαν το “happy birthday Mr President” της Μέρλιν Μονρόε στον Κένεντι.

Δεν αμφισβητούμε ούτε τις προθέσεις της Καλομοίρας, εκείνη έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Αλλά δεν μπορούμε και να χειροκροτούμε τις αστοχίες. Καλή η Καλομοίρα αλλά όχι για να λέει τον Εθνικό Ύμνο…

Δείτε σε βίντεο την… εκτέλεση της Καλομοίρας:

Επίσης, πριν το ματς, η Καλομοίρα μίλησε στο κανάλι της ΕΠΟ για την Εθνική, δίνοντας ευχές για την πορεία της Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας:

Σχετικά άρθρα