Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Super League: Δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 επί του Παναιτωλικού

Super League: Δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 επί του Παναιτωλικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Πρίγιοβιτς στο 75΄. Στο πρώτο 45λεπτο η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφεται στο 35′. Ο Λέοβατς έστειλε σέντρα μέσα από την περιοχή ο Μακ έκανε κακό πλασέ, η μπάλα κόντραρε όμως, και ο Κυριακίδης μπλόκαρε πριν αυτή περασει την γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί μια καλή στιγμή στο 18′. Ο Κλέσιο σούταρε, αλλά ο Ρέι μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.

Νωρίς στην επανάληψη ο Λουτσέσκου ανακάτεψε το σχήμα του με την προσθήκη του Πέλκα αντί του Μακ και στο 54′ ο Μάτος πλησίασε στην εστία του Κυριακίδη, αλλά το τελικό του σουτ, απομακρύνθηκε αρχικά από τον Κυριακίδη και στην συνέχεια από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ με τις δυο αλλαγές ανέβασε την απόδοση του και στο 75′ έφτασε στο γκολ με υπέροχη κεφαλιά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά από φάουλ του Τσίμιροτ. Ο Σέρβος νίκησε στον αέρα του αμυντικούς του Παναιτωλικού και τον πολύ θετικό σήμερα Κυριακίδη ανοίγοντας το σκορ με υποδειγματικό τρόπο.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάτσε (63′ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Μακ (52′ Πέλκας), Τζάλμα, Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς (80′ Κουλούρης).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ρότσα, Μίχαι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (73′ Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (79′ Μάζουρεκ), Κλέσιο και Ντίας (72′ Μαρκόφσκι).

Σχετικά άρθρα