Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού για την “κακή” ΑΕΚ

Νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού για την “κακή” ΑΕΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο,

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα της Super League. Με σκόρερ τους Αλμέιδα (14΄-πέναλτι) και Γιόχανσον (74΄) η Ενωση επικράτησε 2-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αλμέιδα (28΄) και του Μάρκος Πάουλο (48΄).

Η εικόνα της Ενωσης ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν επιεικώς τραγική, και πρέπει να προσέξει πολύ, καθώς ακολουθεί στις 24 Αυγούστου ο ευρωπαϊκός της αγώνας με την Μπριζ.

Στα θετικά ότι ο Σουηδός επιθετικός της ΑΕΚ Γιόχανσον σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά τον Μάιο του 2016, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του, τέσσερις ημέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μπριζ για το Europa League.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (16΄ λ.τρ. Μαρινάκης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Ντίας (69΄ Μάζουρεκ), Κλέζιο, Ρόσα (60΄ Μπράβο), Μόραρ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (80΄ Βινίσιους), Κλωναρίδης (46΄ Λιβάγια), Τρίστασον (46΄ Πατίτο), Αλμέιδα

Σχετικά άρθρα