Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επέστρεψε το “χρυσό” κορίτσι: “Είμαι κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ” δήλωσε η Στεφανίδη

Επέστρεψε το “χρυσό” κορίτσι: “Είμαι κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ” δήλωσε η Στεφανίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλληνες Ολυμπιονίκες, Κατερίνα Στεφανίδη, Στίβος,

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η Κατερίνα Στεφανίδη, έχοντας στις.. αποσκευές της το χρυσό μετάλλιο που κατάκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνο.

Χαμογελαστή και έτοιμη να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση του Λονδίνου, στους αγώνες που τις έχουν απομείνει, εμφανίστηκε στο“Ελ. Βενιζέλος” η Κατερίνα Στεφανίδη, συνοδευόμενη από το σύζυγο της, Μιτς Κρίερ.

Την Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ υποδέχτηκαν οι γονείς της, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και η αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Ξένια Αργειτάκη.

Tι δήλωσε

«Είχα λίγο παραπάνω άγχος και πίεση, αλλά έχω δείξει και στο παρελθόν πως τα καταφέρνω καλά κάτω από πίεση, βγήκε και το ρεκόρ και ήταν έτσι ένα μπόνους παραπάνω», είπε αρχικά η Στεφανίδη και εξήγησε: «Υπήρχε πίεση, γιατί ήμουν η «χρυσή» ολυμπιονίκης και ήξερα πως αυτό δημιουργούσε περισσότερες προσδοκίες».

Η Ελληνίδα αθλήτρια αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο στάδιο, ιδιαίτερα όταν από τα ηχεία του σταδίου έπαιζε το συρτάκι. «Ήταν σωστή στιγμή να μπει το συρτάκι, γιατί για ένα 10λεπτο όλο το στάδιο ασχολιόταν με το επί κοντώ. Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή. Κάποιοι με ρώτησαν μετά τον αγώνα, γιατί συνέχισα αφού εξασφάλισα το χρυσό.

Αυτό που αγαπάω παραπάνω από το επί κοντώ και την προπόνηση και το να αγωνίζομαι, είναι να αγωνίζομαι σε μια μεγάλη διοργάνωση. Με τόσο κόσμο και παλμό, με ανθρώπους που περιμένουν από σένα να πας καλά και σε χειροκροτούν, είναι κάτι μοναδικό, κάτι που έρχεται μια φορά το χρόνο.

Για μένα ήταν μεγάλο, που κατάφερα ενώ έμεινα μόνη μου στον αγώνα να περάσω το επόμενο ύψος και να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ. Με το που τελειώνει ένα καλό, αντί να το χαρώ σκέφτομαι το επόμενο. Σίγουρα σκέφτομαι το επόμενο και νομίζω πως είναι αυτό που με κρατάει πεινασμένη. Διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να βρω κίνητρο».

Σχετικά άρθρα