Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tσάμπιονς Λιγκ: Άλωσε το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός, 3-1 την Παρτιζάν

Tσάμπιονς Λιγκ: Άλωσε το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός,  3-1 την Παρτιζάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βελιγράδι, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ,

Κόντρα σε μια… πολεμική ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός κέρδισε κατά κράτος την Παρτιζάν με 3-1 και απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπεν στο 6′ και στο 56′ έβαλε τα δύο πρώτα γκολ, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τουαμπά στο 10′, αλλά στο 91′ ο Εμενίκε… έγραψε την πρόκριση του ΟΣΦΠ με το τελικό 1-3.

Άναψαν τα αίματα

Nωρίτερα είχαν ανάψει  τα… αίματα από το πουθενάΚατά την αποχώρηση των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια, οι οπαδοί των γηπεδούχων που βρίσκονταν πάνω από την φυσούνα άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού και μάλιστα ένα εξ αυτών βρήκε τον Κούρτη.

Ο Ρομαό μόλις αντιλήφθηκε αυτό το γεγονός έγινε έξαλλος και επέστρεψε ένα αντικείμενο όχι όμως προς την εξέδρα αλλά προς το ταρτάν, με την ένταση να μεταφέρεται και μέσα στη φυσούνα, όπου οι παίκτες των Σέρβων κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του πρώην άσου της Μαρσέιγ.

Ακολούθησε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων ωστόσο τα πράγματα ηρέμησαν όταν μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι.

Σχετικά άρθρα