Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Αθλητές προσφέρουν Ευχοστολίδια στα παιδιά

ΟΠΑΠ: Αθλητές προσφέρουν Ευχοστολίδια στα παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλεϊ, ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός, Χανιά,

Αθλητές από όλες τις ομάδες, σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τα Ευχοστολίδια και να επισκέπτονται τις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ σε τέσσερα εμπορικά πολυκαταστήματα και επιλεγμένα πρακτορεία του, προκειμένου να εκπληρώσουν παιδικές ευχές.

Παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην έκθεση με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ στο The Mall Athens και έστειλαν μήνυμα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS», εκπληρώνοντας τις ευχές που είχαν αποτυπώσεις στις ζωγραφιές τους.

«Μπράβο στον ΟΠΑΠ που βοηθάει τα παιδιά να περάσουν καλές γιορτές», τόνισαν οι αθλητές της ομάδας Θάνος Μαρούλης, Θωμάς Δημητριάδης και Γιώργος Σύρος.

Ευχοστολίδια και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Την έκθεση με τα Ευχοστολίδια σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά επισκέφθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του Πλατανιά. Οι Σκαρντοβέλι Βάντερσον, Ραούλ Γιορέντε και Γιάννης Κάργας είδαν τις ευχές στις ζωγραφιές και αγόρασαν τα δώρα που απεικονίζονται σε αυτές, κάνοντας τα Χριστούγεννα των παιδιών «μαγικά».

Το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια συνεχίζεται για τρίτη χρονιά. Ο ΟΠΑΠ, από το 2014, μαζί με χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εργαζομένους του, έχουν εκπληρώσει περισσότερες από 5.000 ευχές.

Εφέτος οι ζωγραφιές των παιδιών θα βρίσκονται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Όσοι βρεθούν εκεί έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ευχές των παιδιών στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Με την παράδοση του δώρου, οι επισκέπτες λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Σχετικά άρθρα