Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κεν Χαμ: “Οι εξωγήινοι θα πάνε όλοι στην κόλαση!”

Κεν Χαμ: “Οι εξωγήινοι θα πάνε όλοι στην κόλαση!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για NASA Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος, Δημιουργιστές, Εξωγήινη Ζωή, Εξωγήινοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κεν Χαμ,

Μπορεί όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα να έχει αποδειχτεί τη θεωρία της Εξέλιξης, η οποία δεν είναι του Δαρβίνου αλλά του Αριστοτέλη, ωστόσο, στην Αμερική υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν την εξέλιξη… μπούρδες και αποδέχονται ως μία και μοναδική αλήθεια όσα γράφει η Παλαιά Διαθήκη περί της δημιουργίας του κόσμου.

Μάλιστα, αυτοί οι τύποι, προτεστάντες χριστιανοί, που ονομάζονται Δημιουργιστές (Creationists) δεν διαφέρουν σε τίποτα στις σαχλαμάρες που αραδιάζουν από τους φανατικούς ισλαμιστές.

Στις ΗΠΑ, λοιπόν, αυτοί χριστιανοί ταλιμπάν, “οπλισμένοι” με την Παλαιά Διαθήκη στο χέρι, έχουν γνώμη για όλα τα θέματα, ακόμα και για τους εξωγήινους.

Ένας ζηλωτής Δημιουργιστής, ο Κεν Χαμ, κηρύττει στις ΗΠΑ ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα η αναζήτηση για εξωγήινη ζωή, γιατί το πιο πιθανό είναι εξωγήινοι να μην υπάρχουν, αλλά ακόμα κι αν υπάρχουν θα καταλήξουν στην κόλαση, οπότε είναι περιττό να τους ψάχνουμε!

“Η Παλαιά Διαθήκη το λέει ξεκάθαρα, ότι η αμαρτία του Αδάμ έχει μολύνει όλο το σύμπαν”, έγραψε ο Κεν Χαμ στο blog του την Κυριακή. “Αυτή σημαίνει ότι και οι εξωγήινοι έχουν την αμαρτία του Αδάμ (το προπατορικό αμάρτημα εννοεί), αλλά επειδή δεν είναι απόγονοι του Αδάμ, δεν θα έχουν καμία σωτηρία!”.

Η κορυφαία αυτή σαχλαμάρα ειπώθηκε μετά τη δημοσίευση της είδησης ότι η NASA αναμένει να βρει αποδείξεις εξωγήινης ζωής μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.

Ο Κεν Χαμ, που είναι πρόεδρος σε μία εταιρεία που λέγεται “Απαντήσεις στη Γένεση” και έχει και το “Μουσείο Δημιουργίας”, είναι της άποψης ότι μάλλον είμαστε μόνοι στο σύμπαν. “Η Γη δημιουργήθηκε ειδικά” και η αναζήτηση εξωγήινων “είναι επανάσταση του ανθρώπου ενάντια στον Θεό και μια απελπισμένη προσπάθεια να αποδείξει την Εξέλιξη”.

Ακόμα όμως κι αν οι εξωγήινοι υπάρχουν, λέει ο Κεν Χαμ, ο Ιησούς δεν θα τους σώσει.

“Ο Ιησούς δεν ενσαρκώθηκε ως Γκλίγκον (εξωγήινος ήρωας από το σίριαλ Γκαλάκτικα). Μόνο οι απόγονοι του Αδάμ μπορούν να σωθούν. Ο Υιός του Θεού παραμένει θεάνθρωπος ως σωτήρας μας. Είναι γεγονός, στη Βίβλο γίνεται ξεκάθαρο, ότι θα δούμε τον Πατέρα μέσω του Υιου και θα δούμε τον Υιο μέσω του Λόγου Του. Η ιδέα ότι οι εξωγήινοι μπορούν να ανταποκριθούν στο ευαγγέλιο είναι εντελώς λάθος”.

Αυτά λέγονται στην Αμερική, για να μην νομίζουν κάποιοι ότι μόνο οι Ισλαμιστές είναι τρελοί…

Ο Κεν Χαμ στο παρελθόν, είχε μαζέψει χρήματα για να κατασκευάσει την Κιβωτό του Νώε…

Σχετικά άρθρα