Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητροπολίτης Μαυροβουνίου: Συνεχιστής του φασισμού το ΝΑΤΟ, γεμίζει με αίμα την Ευρώπη

Μητροπολίτης Μαυροβουνίου: Συνεχιστής του φασισμού το ΝΑΤΟ, γεμίζει με αίμα την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Ευρωπαϊκή Ένωση, Μαυροβούνιο, Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ορθόδοξη Εκκλησία, Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας, Πατριαρχείο Σερβίας, Σερβία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

“Η Εκκλησία του Θεού είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ” δήλωσε από άμβωνος ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Αμφιλόχιος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη μια φορά τις θέσεις του στο θέμα αυτό.

Ο κ. Αμφιλόχιος επίσης τόνισε ότι “η Σερβική Εκκλησία είναι κατά της βίας εναντίον του ανθρώπου, ενάντια σε όλους όσους υποδουλώνουν και εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και την σωματική και την πνευματική”.

“Δημιουργεί ένα δολοφονικό ολοκληρωτικό σύστημα”

“Το ΝΑΤΟ είναι συνεχιστής του φασισμού, αφού δημιουργεί ένα δολοφονικό ολοκληρωτικό σύστημα μέσα στην Ευρώπη” πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου.

Επίσης ο κ. Αμφιλόχιος αναφέρθηκε και στις περιοχές που επλήγησαν από τις βόμβες του ΝΑΤΟ, οι οποίες κατέστρεψαν κτίρια και γέφυρες στο Βελιγράδι και σε άλλα μέρη, ειδικά στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, την κατεδάφιση σπιτιών και την δημιουργία χιλιάδων τραυματιών και εκτοπισμένων οικογενειών από τις εστίες τους, όπως διαβάζουμε στο romfea.gr.

Τέλος ο Ιεράρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, υπογράμμισε κλείνοντας ότι το ΝΑΤΟ γεμίζει την Ευρώπη και τον κόσμο με αίμα.

Σχετικά άρθρα