Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνέδριο για την ιστορικότητα του Ιησού Χριστού στην Αθήνα

Συνέδριο για την ιστορικότητα του Ιησού Χριστού στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Έλληνες Μυθικιστές, Ιησούς Χριστός,

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) και η αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει την Κυριακή 22 Μαΐου το 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο για τον Μυθικισμό, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, το mythcon.gr, αναρτήθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι εργασίες του Συνεδρίου έχουν χωριστεί σε τέσσερις ενότητες, θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν στις 7, περίπου, το απόγευμα.

Σύνεδροι από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία, διαφορετικών φιλοσοφικών κατευθύνσεων ο καθένας και η καθεμία, αναμένεται να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τις θέσεις τους για μια πληθώρα ζητημάτων όπως τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την έρευνα για την ιστορικότητα του Ιησού, τα ίχνη της Ηλιακής Λατρείας στις νεότερες θρησκείες, άγνωστες πτυχές της Βίβλου, καθώς επίσης και τα δάνεια του χριστιανισμού από την αρχαία ελληνική κοσμοθέαση.

Οι Έλληνες Μυθικιστές έδωσαν πριν από μερικές ώρες στη δημοσιότητα το προωθητικό βίντεο της εκδήλωσης, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να το κοινοποιήσουν κατά το δοκούν.

Σχετικά άρθρα