Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για EuObserver, Αλέξης Τσίπρας, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προέβη στην « πιο άμεση παρέμβαση που έχει γίνει όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα», μεταδίδει ο EuObserver, με αφορμή τις τοποθετήσεις του, για τις επικείμενες εκλογές στην χώρα μας.

Σύμφωνα με τον EuObserver, ο πρόεδρος της Κομισιόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης που διοργάνωσε η Αυστριακή δημόσια τηλεόραση, μαζί με τον EuObserver και άλλους δημοσιογράφους από τις Βρυξέλλες, απηύθυνε προειδοποίηση προς την Ελλάδα, να μην εκλεγούν «ακραίες δυνάμεις» , τονίζοντας παράλληλα πως θα προτιμούσε να δει οικεία πρόσωπα στην εξουσία.

«Πιστεύω ότι οι Έλληνες, οι οποίοι περνούν πολύ δύσκολες στιγμές, γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σημαίνει για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Αλέξης Τσίπρας συμπεριλαμβάνονται σε αυτό που αποκάλεσε «ακραίες δυνάμεις» ο κ. Γιούνκερ απάντησε: «Θα ήθελα στην Ελλάδα να κυβερνούν πολιτικοί που θα έχουν το βλέμμα και την καρδιά τους στραμμένα στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους και που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών διαδικασιών».

«Κάθε κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, ωστόσο θα προτιμούσα να δω να εμφανίζονται οικεία πρόσωπα» δήλωσε ο κ. Γιούνκερ κάνοντας προφανή αναφορά, όπως σχολιάζει ο EuObserver, στον κ. Σταύρο Δήμα.

Σχετικά άρθρα