Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λοβέρδος: “Ο χώρος μας δεν απειλείται από την ίδρυση νέου κόμματος”

Λοβέρδος: “Ο χώρος μας δεν απειλείται από την ίδρυση νέου κόμματος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Αντώνης Σαμαράς, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευάγγελος Βενιζέλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

«Τι ένα μήνα νωρίτερα, τι ενα μήνα αργότερα» τόνισε στον ΣΚΑΪ για την Προεδρική εκλογή ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, αρνούμενος ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος πιέστηκε από τις κινήσεις Παπανδρέου για την επίσπευση της εκλογής.

«Ο χώρος μας δεν απειλείται από την ίδρυση νέου κόμματος» πρόσθεσε ο υπουργός Παιδείας.

«Έχω πει πρώτος ότι θα είναι υποψήφια Πρόεδρος γυναίκα. Θα είναι καλοδεχούμενη μια τέτοια πρόταση» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δεν μπορεί να είναι μια υποψηφιότητα στενά κομματική, πρέπει να είναι μια προσωπικότητα που καλύπτει ένα χώρο μεγαλύτερο του ενός κομματικού σχηματισμού» εξήγησε.

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στο πρόσωπο… Θα προτιμούσα να είναι πολιτικό πρόσωπο. Μπορεί να είναι και γυναίκα» τόνισε τη Δευτέρα το βράδυ στο Mega ο Ευάγγελος Βενιζέλος o οποίος σήμερα Τρίτη έχει νέα συνάντηση με τον κύριο Σαμαρά.

Επισπεύσαμε, είπε ο κ. Βενιζέλος, την Προεδρική εκλογή για να σταθεροποιήσουμε το τοπίο, για να έχουμε ισχυρή διαπραγματευτική θέση και να αποτρέψουμε τη λήψη μέτρων. Το ΔΝΤ επιμένει στη λήψη σκληρών μέτρων. Έχει τρόπο ο λαός να επιβάλει την άποψη του. Γιατί να περνάμε μόνοι μας τις δύσκολες στιγμές σε υπόγεια συσκέψεων. Να τις μοιραστούμε όλοι» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Σχετικά άρθρα