Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Βελούδινο” διαζύγιο για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη σύζυγό του

“Βελούδινο” διαζύγιο για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κάλλια Καμπουρίδου, Καρπενήσι, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Μπακογιάννης, Ντόρα Μπακογιάννη, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

“Βελούδινο” διαζύγιο για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη σύζυγό του, Κάλλια Καμπουρίδου μετά από επτά χρόνια γάμου και δυο παιδιά.

Ωστόσο, το δημοσίευμα του Μικροπολιτικού της εφημερίδας Τα Νέα, αναφέρει ότι τα άσχημα νέα στην προσωπική του ζωή διαδέχονται τα θετικά στην ενασχόλησή του με τα Κοινά.

Αναλυτικότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης πρόκειται να πάρει το χρίσμα της ΝΔ για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «ο δήμαρχος Καρπενησίου και η σύζυγός του οδηγούνται σε αυτό που αποκαλούμε βελούδινο διαζύγιο…», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Κάλλια Καμπουρίδου δεν επιθυμεί πλέον να ακολουθήσει τον Κώστα Μπακογιάννη στην πολιτική του καριέρα.

Είχε προηγηθεί έντονη συζήτηση στο εσωτερικό της ΝΔ με «σαμαρικούς» να βάζουν βέτο ( «ε, όχι να βολέψουμε και τρεις Μητσοτάκηδες»!) εννοώντας: Τον Κυριάκο (στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης), τη Ντόρα (Επίτροπο στις Βρυξέλλες) και τώρα τον Κώστα (στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας).

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι ο Κώστας Μπακογιάννης πηγαίνει καλά στις δημοσκοπήσεις οδήγησε το Μέγαρο Μαξίμου να πει το «ναι» στην υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα