Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξηλώνουν τη Χρυσή Αυγή – Άρση ασυλίας για όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ξηλώνουν τη Χρυσή Αυγή – Άρση ασυλίας για όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρση Ασυλίας, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννα Κλάπα, Μαρία Δημητροπούλου, Νίκος Μιχαλολιάκος, Νίκος Μίχος, Παναγιώτης Γερμενής, Στάθης Μπούκουρας, Χρυσή Αυγή,

Την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συμμετοχής τους σε εγκληματική οργάνωση, ζητούν οι δυο ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Συγκεκριμένα, με αίτημά τους ζητούν την άρση της ασυλίας και για τους υπόλοιπους εννέα βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που δεν κατηγορούνται ακόμη.

Επιπλέον ζητούν την άρση της ασυλίας των εννέα βουλευτών και για το κακούργημα της κατοχής πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα για τους Νίκο Μιχαλολιάκο (Αρχηγός της Χ.Α. – έχει προφυλακιστεί), Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Παναγιώτη Γερμενή, (προφυλακισμένο), Στάθη Μπούκουρα (προφυλακισμένο) και Γιάννη Λαγό (προφυλακισμένο).

Οι ανακρίτριες ζητούν την άρση της ασυλίας για τους εννέα βουλευτές και για το πλημμέλημα της κατοχής όπλων σχετικά με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύσταση παράνομου αρχείου για τον Χρήστο Πάππα.

Σχετικά άρθρα