Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά κατά Σαμαρά και βουλευτών Ν.Δ.

Οργή της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά κατά Σαμαρά και βουλευτών Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, ΔΑΚΕ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Υποβρύχια,

Με νέα της ανακοίνωση η ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά επιτίθεται στην κυβέρνηση, στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, “που έκριναν ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος διερεύνησης του σκανδάλου των υποβρυχίων” και καταλήγει με την πρόβλεψη ότι σύντομα η κυβέρνηση αυτή θα είναι παρελθόν. Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκειται(;) στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έκριναν ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος διερεύνησης του σκανδάλου των Υ/Β και των ΕΝΑΕ. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι εργαζόμενοι και ΥΒ, έγιναν θυσία στο βωμό μικροκομματικών τακτικών.

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν λίγο ακόμα πολιτικό χρόνο και έκριναν ότι δεν ευθύνεται κανείς:
· για τους απλήρωτους επί 20 μήνες εργαζόμενους
· για την πλήρη απαξίωση των ΕΝΑΕ, της μεγαλύτερης ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδας της χώρας
· για τα ΥΒ που σαπίζουν στα υπόστεγα των Ναυπηγείων και κόστισαν 2,5 δις ευρώ στους ‘Έλληνες φορολογουμένους
· για τον εκβιασμό του ελληνικού Δημοσίου από τον επενδυτή-φάντασμα κ. Σάφα

Οι βουλευτές και οι Υπουργοί της Ν.Δ, που μέχρι πριν από λίγους μήνες υποστήριζαν ότι υπάρχει σκάνδαλο και πρέπει να διερευνηθεί, αυτό-εξευτελίστηκαν και πρόσφεραν απόλυτη στήριξη στον άνθρωπο που έβαλε την ταφόπλακα στο Ναυπηγείο, στον σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο.

Ο Πρωθυπουργός δεν εμφανίστηκε καθόλου στην συζήτηση στη Βουλή, παρά μόνο προσήλθε στην ψηφοφορία για να στηρίξει τον συνεταίρο του κ. Βενιζέλο. Επιβεβαίωσε έτσι με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι αυτός και η Κυβέρνηση του πορεύονται με βασική πολιτική τους , την συγκάλυψη σκανδάλων και την εμμονή στο λάθος, προκειμένου να διατηρηθούν λίγους ακόμα μήνες στην εξουσία.

Κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλε, οι εργαζόμενοι των ΕΝΑΕ, έχουν πλέον αντιληφθεί πλήρως ότι ανάπτυξη και προκοπή με αυτή την Κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξει και πολύ σύντομα θα σας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους έμπρακτα.

Το Δ.Σ της ΔΑΚΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

Σχετικά άρθρα