Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατούλης: “Σήμερα χρειάζεται όσο ποτέ μία κυβέρνηση της Αριστεράς”

Στρατούλης: “Σήμερα χρειάζεται όσο ποτέ μία κυβέρνηση της Αριστεράς”

Ο βουλευτής β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα πρωτοφανή υψηλά ποσοστά ανεργίας, που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΣΤΑΤ. για το τρίτο τρίμηνο του 2013:

“Το γεγονός ότι η επίσημη ανεργία παρέμεινε στα πρωτοφανή υψηλά επίπεδα του 27% κατά το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, που στη χώρα μας λόγω κυρίως του τουρισμού εκτινάσσεται η εποχιακή απασχόληση, επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι, εφόσον συνεχιστούν οι μνημονιακές πολιτικές, αυτή θα εκτιναχτεί ακόμα περισσότερο κυρίως στους νέους, που ήδη οι 6, στους 10 είναι άνεργοι.

Εδώ που φτάσαμε μία είναι η λύση και αυτή είναι πολιτική. Πρέπει με τους αγώνες και την ψήφο του λαού και της νεολαίας να τελειώνουμε με την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, την τρόικα και τα μνημόνιά τους, πριν μετατρέψουν ολόκληρη την Ελλάδα σε χώρα φτωχών και ανέργων. Σήμερα χρειάζεται όσο ποτέ μία κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία μέσα από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας θα θέσει ως πρώτο στόχο τη δημιουργία ή τη διάσωση θέσεων εργασίας, την οικονομική και κοινωνική στήριξη των ανέργων και κυρίως την παραμονή των νέων στη χώρα μας για να συμβάλλουν με εργασία και αξιοπρέπεια στην οικονομική και κοινωνική ανόρθωσή της”.

Σχετικά άρθρα