Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί έγινε έξαλλη η Γιαννακάκη για το πλαστό πτυχίο του άντρα της

Γιατί έγινε έξαλλη η Γιαννακάκη για το πλαστό πτυχίο του άντρα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΗΜΑΡ, ΔΟΑΤΑΠ, Καλλιθέα, Κορυδαλλός, Κώστας Γασπαρινάτος, Μαρία Γιαννακάκη, Πλαστογραφία, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

“Κοιτάξτε, τον γνώρισα το 1998, όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σε δύο χρόνια παντρευτήκαμε. Δεν μου είπε τίποτα, αν και πολλές φορές έκανε λόγο για τις σπουδές του στο Λονδίνο” έλεγε με έντονη συναισθηματική φόρτιση η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη για την γνωστή πλέον υπόθεση με το πλαστό πτυχίο του άντρα της.

“Στις 23 Ιουλίου 2014, όταν επέστρεψε σπίτι από την εργασία του, μου το αποκάλυψε ως εξής: “Έκαναν έλεγχο στον δήμο και βρήκαν ότι κατέθεσα πλαστό πτυχίο”. Έγινα έξαλλη…” δηλώνει η Μαρία Γιαννακάκη σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με αφορμή την υπόθεση αυτή.

O σύζυγος της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ στη Β΄ Πειραιά και υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής Μαρίας Γιαννακάκη, Κώστας Γασπαρινάτος είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο από το London School of Economics (LSE).

Όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Ιανουάριο, με απόφαση του δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη, με βάση σχετική εγκύκλιο, ξεκίνησε ο έλεγχος πλαστών πτυχίων υπαλλήλων του δήμου, με την αποστολή σχετικών ερωτημάτων στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Για την περίπτωση του κ. Γασπαρινάτου, καθόσον είχε προσληφθεί τη δεκαετία του ΄80 ως ΔΕ αλλά αργότερα έγινε ΠΕ, καθώς εμφάνισε πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού ), το ερώτημα του Δήμου Κορυδαλλού στάλθηκε στον ΔΟΑΤΑΠ (σ.σ. διάδοχο οργανισμό του ΔΙΚΑΤΣΑ).

Η απάντηση του ΔΟΑΤΑΠ τον περασμένο Ιούλιο είναι ότι «δεν υπάρχει τέτοιο πτυχίο».

«Μου έλεγε ο σύζυγός μου ότι έκανε μαθήματα στη London School of Economics αλλά ποτέ δεν είπε αν πήρε πτυχίο ή όχι. Είχα την εντύπωση πως πήρε το πτυχίο του, δυστυχώς αποδείχθηκε το αντίθετο…” συμπληρώνει η Μαρία Γιαννακάκη.

Σχετικά άρθρα