Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο “έρωτας” του Μπίστη για τον Σημίτη δεν κρύβεται…

Ο “έρωτας” του Μπίστη για τον Σημίτη δεν κρύβεται…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Σημίτης, Νίκος Μπίστης, ΠΑΣΟΚ,

Και γιατί άραγε να είναι κρυφός; Ο Νίκος Μπίστης δεν αρνήθηκε ποτέ ότι ξεκίνησε από τα αριστερά για να καταλήξει στα νεοφιλελεύθερα σοσιαλδημοκρατικά δεξιά.

Ακόμα κι εάν έκανε μια μικρή παρένθεση στη ΔΗΜΑΡ, έτσι για να θυμηθεί τα νιάτα του με τους παλιούς του συντρόφους του Κύρκου, μόλις ο εκσυγχρονισμός τον χρειάστηκε έσπευσε να τεθεί υπό τα κλαδιά της Ελιάς, άλλο που την Ελιά την έφαγε ο δάκος…

Είναι τόση η λατρεία και αφοσίωση του Νίκου Μπίστη στο πρόσωπο του Κώστα Σημίτη, που ακόμα και στη σελίδα του στο Facebook ποστάρει λόγια του “μεγάλου τιμονιέρη” του εκσυγχρονισμού.

Με τον τίτλο “all time classic”, ο Νίκος Μπίστης ανάρτησε:

All time classic. Κώστας Σημίτης
————————————————–
Γράφτηκαν πολλά για την ομιλία του. Επιλέγω ενα σημείο με πολλούς αποδέκτες: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συνεχίσουμε τις μικροκινήσεις. Οι εξελίξεις πάντως δεν θα συμμορφωθούν προς το δικό μας ασαφές χρονοδιάγραμμα. Αντιδράσαμε πετυχημένα στις ευρωεκλογές πιστεύουν μερικοί και θεωρούν ότι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε εξέλιξη. Παραβλέπουν όμως ότι στις εθνικές εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία ψηφίζει με κριτήριο μια εφικτή κυβερνητική λύση που θα ανταποκρίνεται στις επιδιώξεις της. Κόμματα διαμαρτυρίας παρά την πίεση επιζούν. Κόμματα εξουσίας χωρίς προοπτική εξουσίας συρρικνώνονται. Ιδίως όταν προβάλουν ως προγράμματα προχειρότητες της τελευταίας στιγμής επενδυμένες με μεγαλόπνοο αλλά φθαρμένο από τη συνεχή χρήση λόγο.

Πείτε μας, αλήθεια, τέτοια αφοσίωση, τέτοια πίστη, δεν είναι πράγματι συγκινητική;

Υ.Γ. Η φωτογραφία με το γατάκι είναι αυτή που έχει επιλέξει ο Νίκος Μπίστης στο προφίλ του στο Facebook. Ήταν τόσο γλυκιά εικόνα που μας στάθηκε αδύνατο να μην την αναδημοσιεύσουμε.

bistisNIKOS-BISTIS

Σχετικά άρθρα