Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ): ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι λαϊκιστές

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ): ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ  είναι λαϊκιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, ΕΝΦΙΑ, Πάρις Κουκουλόπουλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Διμέτωπο κατά του λαϊκισμού άνοιξε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπουργός αναπληρωτής Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης Σαμαρά, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Μιλώντας στον Βήμα FM ο Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ και η κοινωνία είναι ανάμεσα στους δύο λαϊκισμούς.

Τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τον λαϊκισμό της ΝΔ.

“Δείτε όποια θέματα επικαιρότητας θέλετε το τελευταίο 20ήμερο, για να μην παρασυρόμαστε από τα 40χρονα του ΠΑΣΟΚ. Πιάστε την κρίση του εμπάργκο και τα ροδάκινα που βρήκαν τα φορτηγά πάνω στη Ρωσία ή τον ΕΝΦΙΑ και δείτε ότι ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια, αλλά και της Ν.Δ. από την άλλη περισσεύει. Αντιμέτωποι με αυτό είμαστε και εμείς ως ΠΑΣΟΚ και η κοινωνία” τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάρις Κουκουλόπουλος

Τα βέλη όμως του Πάρη Κουκουλόπουλου στράφηκαν και κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην κυβέρνηση του οποίου μετέχει.

Διαβάστε τι δήλωσε: “Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλούσε για ανάπτυξη, όταν εμείς δοκιμαζόμασταν στη χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία από το Μάιο του 2010, με την αρχή του Μνημονίου, και όμως η ελληνική οικονομία είναι σε ύφεση από το 2008. Άρα, εμείς, όσο δεν λύνουμε οριστικά και αμετάκλητα το θέμα των τραπεζών, (δεν έχουμε λύση). Το θέμα των τραπεζών μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε, η διαχείριση και γι’ αυτό λέω ότι όλα αυτά είναι λαϊκισμοί.»

Σχετικά άρθρα