Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αριστερή τάση στη ΔΗΜΑΡ δεν θα στηρίξει Κουβέλη για Πρόεδρο!

Αριστερή τάση στη ΔΗΜΑΡ δεν θα στηρίξει Κουβέλη για Πρόεδρο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΗΜΑΡ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταμάτης Μαλέλης, Φώτης Κουβέλης,

Μεγάλη αντίδραση υπάρχει στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ στα σενάρια που θέλουν τον Φώτη Κουβέλη να είναι ο εκλεκτός της συγκυβέρνησης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Όπως είπαν στο tribune κύκλοι του κόμματος που επιθυμούν μια ΔΗΜΑΡ “πιο αριστερή” και είναι αντίθετοι σε οποιαδήποτε συνεργασία στο μέλλον με τη συγκυβέρνηση, “…έχει τεθεί ευθέως στον Φώτη Κουβέλη να ξεκαθαρίσει σύντομα τι σκοπεύει να κάνει. Εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση η ΔΗΜΑΡ να στηρίξει την παρούσα κατάσταση, δεν θέλουμε να μείνει αυτή η κυβέρνηση, δεν θέλουμε να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε τρόπο μαζί της”.

Μάλιστα, όπως μας επεσήμαναν οι ίδιοι, σε περίπτωση που ο Φώτης Κουβέλης αποδεχτεί την πρόταση να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όχι μόνο δεν θα τον στηρίξουν, αλλά θα τους βρει απέναντί τους.

Σε ερώτησή μας ποιοι συμμετέχουν στην εν λόγω αριστερή τάση, που κρατά σκληρή γραμμή, μας απάντησαν ότι είναι αρκετοί βουλευτές του κόμματος αλλά και ο Σταμάτης Μαλέλης ένας εξ αυτών που θέλουν ένα κόμμα αριστερό, πολύ διαφορετικό από τη μέχρι σήμερα εικόνα της ΔΗΜΑΡ, που την έχει φέρει στο χείλος της πολιτικής της εξαφάνισης.

Σχετικά άρθρα