Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Κομμένα τα ρουσφέτια!

Απόστολος Γκλέτσος: Κομμένα τα ρουσφέτια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Γκλέτσος, Βίντεο, Δήμος Στυλίδας, Στυλίδα, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου, τελέστηκε την Κυριακή η ορκωμοσία στον Δήμο Στυλίδας, για τον νέο (και νυν) δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.

Ο Απόστολος Γκλέτσος φανερά συγκινημένος, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, αφού πρώτα ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον αντιδήμαρχο Γιάννη Χρονόπουλο, αναφέρθηκε στους συμβιβασμούς που χρειάστηκε να κάνει τα προηγούμενα 3,5 χρόνια και υποσχέθηκε στους δημότες του πως την επόμενη πενταετία θα είναι ακριβοδίκαιος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν παρέλειψε να στείλει και μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες, καθώς όπως αναφέρει το lamiastar.gr, λέγοντας: «Θα δείτε τι πάει να πει δεν κάνω ρουσφέτια όποιος και να με πάρει τηλέφωνο. Την προηγούμενη θητεία δεν την ευχαριστήθηκα γιατί έκανα συμβιβασμούς αυτήν την πενταετία θα την ευχαριστηθώ και μαζί με εμένα και εσείς. Ο λαός ευτυχώς τους πλήρωσε με τον μισθό που τους αξίζει, τους ξεφτίλισε».

Τέλος, ευχαρίστησε την μητέρα του λέγοντας πως χωρίς αυτήν δεν θα κέρδιζε τις εκλογές αλλά και τον αδελφικό του φίλο, ο οποίος μάλιστα όπως αποκάλυψε τον βοήθησε οικονομικά προεκλογικά, τον Νίκο Φρονιμόπουλο.


Η ορκωμοσία στο Δήμο Στυλίδας από LAMIASTARGR

Σχετικά άρθρα