Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σήμερα η επίσκεψη Σαμαρά στο Άγιο Όρος – 100 αστυνομικοί κλήθηκαν για τη φύλαξή του

Σήμερα η επίσκεψη Σαμαρά στο Άγιο Όρος – 100 αστυνομικοί κλήθηκαν για τη φύλαξή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιο Όρος, Αντώνης Σαμαράς,

Σε λίγες ώρες αναμένεται να φθάσει στο Άγιο Όρος ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αντώνης Σαμαράς.

Όπως αναφέρει το agioritikovima.gr, ο πρόεδρος της Κυβερνήσεως θα αφιχθεί στο ελικοδρόμιου του Αγίου Όρους στις 4.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ, κ. Σταυρό Καλαφάτη, τον γενικό γραμματέα κοινοβουλευτικής ομάδας ΝΔ, κ. Θανάση Μπούρα και το βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Ιωαννίδη και το σύμβουλο του, κ. Τάκη Μπαλτάκο.

Εν τω μεταξύ σε πλήρη επαγρύπνηση θα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. καθώς περισσότεροι από 100 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο Άγιο Όρος για την ασφαλή παραμονή του πρωθυπουργού.

Από την πλευρά της Iεράς Kοινότητας του Aγίου Όρους θα γίνει επίσημη υποδοχή από την ιερά επιστασία, με επικεφαλής τον Άγιο Πρώτο και τον πολιτικό διοικητή, κ. Αρίστο Κασμίρογλου, στην πλατεία των Καρυών και στη συνεχεία με πομπή θα οδηγηθούν στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου. Ο πρωθυπουργός θα διανυχτερεύσει στο αρχονταρίκι της Ιεράς Κοινότητας, ενώ οι υπουργοί στην ιερά μονή Ιβήρων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνεται μετά την παρακολούθηση της θείας λειτουργίας στο Πρωτάτο, η επίσκεψη στις ιερές μονές Ιβήρων και Σίμωνος Πέτρας.

Το συντονισμό της επίσκεψης του κ. Σαμαρά έχει αναλάβει ο πολιτικός διοικητής, κ. Αρίστος Κασμίρογλου.

Σχετικά άρθρα