Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Παπανδρέου: Οι σημερινοί κυβερνήτες έριξαν τον Παπαδρέου

Νίκος Παπανδρέου: Οι σημερινοί κυβερνήτες έριξαν τον Παπαδρέου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Παπανδρέου,

Βολές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος με άρθρο του στην «Οικονομική Επιθεώρηση».

Και αυτό γιατί «η προηγούμενη κυβέρνηση ξεκίνησε τις μεταρρυθμίσεις με γοργό ρυθμό. Ξεκίνησε τις ανατροπές γερά. Τόσο γερά ώστε ανατράπηκε από τους σημερινούς κυβερνήτες (κατά τους έγκυρους Financial Times) με πρόσχημα το δημοψήφισμα».

Στο άρθρο του αυτό ο Νίκος Παπανδρέου αναφέρει επίσης ποιο είναι το βασικό θέμα για να αλλάξει σελίδα η χώρα τονίζοντας ότι «αν οι νόμοι δεν αγγίξουν τις συντεχνίες και τη διαπλοκή, αν οι νέοι θεσμοί δεν τους αποδυναμώνουν, τότε οι παθογένειες πάντα θα κερδίζουν το παιχνίδι».

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παπανδρέου λέει χαρακτηριστικά: «Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι καλούνται οι ίδιοι να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις, τις ίδιες μεταρρυθμίσεις που οδήγησαν στο άδοξο τέλος της πρώτης «μνημονιακής» κυβέρνησης. Φυσικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλεί τις συντεχνίες και αν έρθει ποτέ στην εξουσία, η τελευταία ελπίδα ανατροπών θα έχει σβήσει για τα καλά».

Σχετικά άρθρα