Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιπεριφερειάρχης καταγγέλλει: “Με απείλησε ο Σκορδάς!”

Αντιπεριφερειάρχης καταγγέλλει: “Με απείλησε ο Σκορδάς!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευριπίδης Κουκιαδάκης, Θανάσης Σκορδάς,

Μία άνευ προηγουμένου συμπεριφορά εκ μέρους του Υπουργείου καταγγέλλει ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευρ. Κουκιαδάκης, σε σχέση με το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων, χθες Κυριακή. Όπως είπε ο κ. Κουκιαδάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ Κρήτης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς, με αφορμή την απόφαση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης για τη λειτουργία των καταστημάτων, τις Κυριακές, τον απείλησε (!) ζητώντας να ανακαλέσει την απόφασή του.

“Το μόνο για το οποίο μπορούν να με εγκαλέσουν είναι για εκπρόθεσμη απόφαση, για την οποία ωστόσο είχα αφήσει ανοιχτό το περιθώριο αλλαγών στην αρχική μου απόφαση” – είπε ο κ. Κουκιαδάκης, εξηγώντας ότι, όπως εκτιμά, δεν υπάρχει νομικό έρεισμα.

Ο κ. Κουκιαδάκης τόνισε, πάντως, ότι η απόφαση του δεν αφορούσε τη χθεσινή Κυριακή, για την οποία ο νόμος ορίζει σαφέστατα ότι είναι προαιρετική η λειτουργία των καταστημάτων. Αφορούσε, όπως είπε, την τελευταία Κυριακή, πριν την Πρωτοχρονιά, για την οποία η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη αναφέρει ότι τα μαγαζιά μπορούν να ανοίξουν, όπως άλλωστε ζήτησαν και ο ΕΣΗ και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων.

Σχετικά άρθρα