Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Ντροπή για το βαφτιστήρι του Μητσοτάκη, τον Συνολάκη

Πολάκης: Ντροπή για το βαφτιστήρι του Μητσοτάκη, τον Συνολάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Παύλος Πολάκης, Υπουργείο Υγείας, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Τρολάρει τα συμπεράσματα της επιτροπής Συνολάκη και τον ίδιο τον καθηγητή με ανάρτηση του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επιτίθεται στον κ. Συνολάκη υποστηρίζοντας πως στο επιστημονικό του πόρισμά του επηρεάστηκε από τους στενούς δεσμούς του με την οικογένεια Μητσοτάκη και τη θέση του στο Ίδρυμα Μητσοτάκη.

«Συνολάκης ….. Μάλιστα….. Μετά Χριστόν προφήτης … Με το κύρος του βαφτιστηριού Μητσοτάκη ,του μέλους του ΔΣ του Ιδρύματος Μητσοτάκη και τοποθετημένος, από τον Μητσοτάκη ,στο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών….Συνολάκης ….εκκενώνει το Μάτι από 35 έως 55 λεπτά αναλόγως το σταθμό που δίνει συνέντευξη!!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός.


Συνολακης ….. Μαλιςτα….. Μετα Χριστον προφήτης … Με το κύρος του βαφτιστηριου Μητσοτακη ,του μέλους του ΔΣ του Ιδρυματος Μητσοτακη και τοποθετημένος ,απο το Μητσοτακη ,στο ΔΣ του Ελληνικου Κεντρου Θαλάσσιων Ερευνών….
Συνολάκης ….εκκενώνει το Μάτι απο 30 έως 57 λεπτά αναλόγως το σταθμό που δίνει συνέντευξη!!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!

Σχετικά άρθρα