Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο θα είναι το βασικό μήνυμα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ποιο θα είναι το βασικό μήνυμα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία,

Η οικονομία, οι θεσμοί, η ασφάλεια, η παιδεία, η διεθνής παρουσία της χώρας και η ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών θα αποτελέσουν τους έξι κεντρικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην 83η ΔΕΘ το Σάββατο, σύμφωνα με κύκλους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά τις ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ, το βασικό μήνυμα της παρουσίας του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είναι «Μπορούμε».

«Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής» εξηγούν οι πηγές της Ν.Δ. και προσθέτουν:

«Γιατί η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα περιγράψει ως βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, τη μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και τις μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Συνολικά, κατά τους ίδιους κύκλους της Πειραιώς, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα περιγράψει συγκεκριμένες προτάσεις που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους, ενώ θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, καθώς και ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι προτάσεις που θα περιγράψει ο κ. Μητσοτάκης είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, «γιατί η πολιτική της Ν.Δ. δεν είναι ταξική, είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω».

Εν τω μεταξύ, το «παρών» στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ του Σαββάτου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, θα δώσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής ταξιδεύει σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του με φίλους στην εκλογική του περιφέρεια.

Σχετικά άρθρα