Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): H πιο ευχάριστη είδηση εδώ και πολύ καιρό

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): H πιο ευχάριστη είδηση εδώ και πολύ καιρό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Δημήτρης Κουκλατζής, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης,

Ως κίνηση του Ταγίπ Ερντογάν να εξευμενίσει μια σειρά διεθνών παραγόντων εκτιμά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σημειώνοντας ότι «πρόκειται για την πιο ευχάριστη είδηση που έχουμε ακούσει εδώ και πάρα πολύ καιρό στην πατρίδα μας», ενώ για την έξοδο από τα μνημόνια σχολιάζει ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να στήσει πανηγύρια πάνω στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών».

Ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» υπογράμμισε ότι και τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα καθώς θα αναζητείται «χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους» επισημαίνοντας:

«Το λέω αυτό διότι θα μπορούσαμε να έχουμε βγει από την κρίση το 2015, δεν έγινε αυτό με υπογραφή Τσίπρα και Καμμένου και, σήμερα, ειδικά μετά το ότι έχει συμβεί στη χώρα μας τον τελευταίο μήνα και με την εθνική τραγωδία στο Μάτι, κανείς δεν μπορεί να παίζει με τα συναισθήματα του ελληνικού λαού, ζητώντας να πανηγυρίσει ο ελληνικός λαός για τις θυσίες τις οποίες έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά και για τις θυσίες που έχει να κάνει από εδώ και μπρος».

Για την «επόμενη μέρα» στο Κίνημα Αλλαγής, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είπε πως «η Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ δέσμη προτάσεων, οι οποίες θα αφορούν την οριστική έξοδο από την κρίση με ασφάλεια», υπογραμμίζοντας πως αυτό «απαιτεί μεγάλη συναίνεση και συνεννόηση, μακριά από την τοξικότητα και το ψευδεπίγραφο δίπολο, το οποίο επιχειρεί να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Ν.Δ».

«Επί ΣΥΡΙΖΑ, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να σταματήσει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», υπογράμμισε, προσθέτοντας πως «πρέπει να δώσουμε μία νέα ώθηση και στους Έλληνες, οι οποίοι έχουν πάρει την απόφαση να μείνουν εδώ αλλά και όσους θέλουν να γυρίσουν πίσω».

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη απαιτούνται εκλογές εδώ και τώρα και «αν μπορούσαν να έχουν γίνει ήδη εκλογές θα ήταν ακόμα καλύτερα για την Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα