Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρό «πρέσινγκ» Παππά σε ΝΔ: Αντιγράφουν κάλπικα τηλεοπτικά ρεπορτάζ

Σκληρό «πρέσινγκ» Παππά σε ΝΔ: Αντιγράφουν κάλπικα τηλεοπτικά ρεπορτάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς κατηγορώντας τη ότι αντιγράφει «κάλπικα τηλεοπτικά ρεπορτάζ».

Σημείωσε δε πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν αναλάβει την ευθύνη, ενώ έχουν γίνει αλλαγές προσώπων.

Ο Νίκος Παππάς επέμεινε στη γραμμή για τα «βαθιά δομικά προβλήματα», που συνέβαλαν στην τραγωδία στο Μάτι και επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

«Η ευθύνη έχει αναληφθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό εν ονόματι όλων μας και έχουν υπάρξει αλλαγές προσώπων» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο ραδιόφωνο του Real FM.

Υπάρχουν, συνέχισε βαθιά δομικά προβλήματα που έχουν τεθεί και από τους επιστήμονες και τόνισε πως δεν έχει ακουστεί ακόμη τοποθέτηση από τη ΝΔ για την ουσία των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, «γιατί η ΝΔ έχει λερωμένη τη φωλιά της και έχει αναπαραχθεί πολιτικά μέσω δοσοληψιών».

Κληθείς να σχολιάσει τις αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού, είπε ότι «την αδυναμία των μηχανισμών, μέσω και του περιορισμού των πόρων λόγω της κατάστασης των μνημονίων, την ξέραμε και δώσαμε τη μάχη για να αναστρέψουμε αυτή την πορεία, και με την πρόσληψη 2.000 πυροσβεστών, κάτι που η αντιπολίτευση καταψήφισε».

Πρόσθεσε δε ότι το ζήτημα είναι από εδώ και πέρα τι κάνουμε. «Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν, η ΝΔ θα κάνει κίνημα νεοαγανακτισμένων αυθαιρετούχων; Θα προτάξει τα στήθη της να κατέβουν οι μάντρες στους αιγιαλούς;» διερωτήθηκε.

Αν είναι να φτιάξουμε ένα μέτωπο λογικής αυτό θα το καλοσωρίσουμε, συνέχισε ο κ. Παππάς, αν εκτραπεί όμως η ΝΔ και υποστηρίξει τη συνέχιση των παρανομιών, αυτό το ενδεχόμενο δεν θα είναι καλό για τη δημοκρατία μας, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για την κριτική της αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό, είπε: «Προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο Τσίπρας ευθύνεται για την καταστροφή, το κάνουν άγαρμπα, με λύσσα, και με τρόπο που ψυλιάζει και τους ανυποψίαστους, σχολίασε.

«Αντιγράφουν τα τηλεοπτικά δελτία και τα κάλπικα ρεπορτάζ τύπου ΣΚΑΪ».

Απαντώντας για το ενδεχόμενο εκλογών, ο Ν. Παππάς είπε ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας «και η ΝΔ θα πιει όλο το πικρό ποτήρι, να εξηγήσει στους οπαδούς της “τι πήγε στραβά” και η χώρα δεν εκτροχιάστηκε, υπήρξε λύση με το χρέος, και τώρα η χώρα όχι μόνο δεν καταστρέφεται αλλά ανακάμπτει».

Σχετικά άρθρα