Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρκογιαννάκης: Δεν συνυπολογίζονται διαφορετικές προτάσεις δημοψηφίσματος για τη ΔΕΗ

Μαρκογιαννάκης: Δεν συνυπολογίζονται διαφορετικές προτάσεις δημοψηφίσματος για τη ΔΕΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποκρατικοποίηση ΔΕΗ, ΔΕΗ, ΔΗΜΑΡ, Δημοψήφισμα, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης,

Στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σχετικά με τις διαφορετικές προτάσεις για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την πώληση της ΔΕΗ, τονίζοντας ότι αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν όταν είναι σχεδόν ταυτόσημες, γεγονός που δεν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε πως εντός της ΔΗΜΑΡ υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα, ενώ σε ό,τι αφορά την πρόταση του ΚΚΕ, είπε πως βρίσκονται «έξω» από τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και δε μπορεί να σταθούν κατά την άποψή του δίπλα στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, σημείωσε επίσης, πως το ζήτημα αυτό δεν έχει απασχολήσει συνολικά το προεδρείο και διευκρίνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως δεν εκφράζει καμιά διαφορετική άποψη από τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί και μάλιστα σύντομα η ολομέλεια της βουλής ωστόσο σημείωσε πως θα γίνει ό,τι προβλέπεται από τον Κανονισμό και τις σχετικές εισηγήσεις των επιστημονικών υπηρεσιών της Βουλής.

Σχετικά άρθρα